SERVEIS

Una àmplia gamma 
de serveis

Pensem en digital

El món és digital i nosaltres també. Treballem en l’entorn tecnològic des del prime dia, apostant per eines i plataformes que ens permeten oferir serveis de primer nivell.

Design & Layout

Disposem d’equips creatius diferents en funció del projecte. Layouts previs per definir el disseny abans de l’execució. Ser estàndard o ser diferent.

Digital Marketing

Serveis globals de marketing digital basats en l’anàlisi i l’estratègia per aconseguir els objetius digitals. Som experts en marketing digital.


Google Ads

Definició, creació i execució de campanyes Google Ads i altres plataformes publicitàries segons objetiu i target. Servei SEM per vendre més.

Social Media

Definició i creació estratègica de social media. Execució i manteniment de xarxes socials. Aconseguir repotació i engagement social per arribar al target.


Marketing Analysis

Parametrització de Google Analytics en el teu projecte digital. Anàlisi i recomenacions a partir de les dades obtingudes. Millores i resultats.

Content Marketing

Creació de continguts. Redacció de textes i creacions multimèdia. El content marketing com a base del posicionament i de la relació amb el client.


SEO

Projectes SEO per aconseguir posicionament orgànic a Google. La reputació on line com a camí per atraure usuaris al nostre projecte digital. Ser un referent.

Ecommerce

Creixements de 2 dígits anuals, el país que més creix a Europa. Facturació de 31.730 Milions € el 2020. La importància de l’ecommerce requreix d’un gran partner.


CRM

Implementació CRM. Estratègies per vendre més. Comunicar, atraure, convertir per guanyar clients que siguin fans. Potenciar el canal online per millorar resultats de negoci.

Startups

Apostem per donar suport i assessorar a start up’s a través de diversos hubs: The Wild Bunch Hub, Hubbens i JAP BCN. Ajudem a les empreses a implementar la cultura start up.

ELS NOSTRES PROJECTES

Per què
 els clients 
ens donen 
confiança?Després de més de 20 anys treballant projectes digitals, seguim treballant gràcies a la confiança dels nostres clients. La seva recomenació és la nostra força. I així venen nous clients.

Objetiu 1: ROI i projectes que funcionen
Objetiu 2: clients satisfets
 
INFORMA'T

Newsletter