FAQ's

Preguntes Freqüents

1Per què Comblue és un bon partner digital?
Hem traballat per 148 clients liderant més de 200 projectes digitals. Tenim més de 20 anys d’experiència en el sector. En nostre equip ha treballat per les marques més importants. La nostra filosofia és crear projectes que funcionen per aconseguir clients satisfets.
2Quina tecnologia feu servir per desenvolupament web?
Cada projecte requereix de la millor solució del mercat. En funció dels objectius i necessitats definim la solució tecnològica més adient. En aquells projectes que es requerix un projecte a mida posem a disposició el nostre equip de professinals. I en aquells que la solució passa per un CMS més estàndard, treballem principalment en WordPress, però també amb Typo3 i d’altres CMS’s sol.licitats pel client.
3Tots els projectes els feu a mida i internament?
Fem a mida els projectes que ho requereixen. D’aquesta manera ens podem adaptar millor als requeriments de la marca, estructura web, usabilitat, disseny i funcionalitats. El nucli dur (creativitat, maquetació, programació) és intern. I ens donen suport professionals més especialitzats en temes concrets. Som un equip que treballem plegats des del primer dia.
4On teniu els servidors web dels clients?
Oferim servei de hosting en aquells projectes que el client ho sol.liciti. Tenim els servidors en empreses líders en solucions de hosting i de sistemes. D’aquesta manera ens podem responsabilitzar de la seguretat i manteniment dels sistemes web. Cada projecte requereix la millor solució al millor preu.
5Som start up. En què ens podeu ajudar?
Col.laborem amb destacats hubs per donar suport a start up’s. Qualsevol necessitat us obrim les portes per ser assessorats en el tema que necessiteu: inversió, comunicació, vendes, marketing.
6Som PIME i volem un partner per acompanyar-nos en el procés de transformació digital
Conjuntament amb altres socis hem creat DSALES 4.0 per donar suport en projectes de transformació digital.

OUR WORK

Per què els clients ens donen confiança?


Després de més de 20 anys treballant projectes digitals, seguim treballant gràcies a la confiança dels nostres clients. La seva recomenació és la nostra força. I així venen nous clients.

Objetiu 1: ROI i projectes que funcionen
Objetiu 2: clients satisfets
 
INFORMA'T

Newsletter